söndag, april 02, 2006

Vad händer...

Våren var på gång, snön smälte, fåglarna kvittrade...nu vet jag inte vad som händer! Det snöar, det är kallt, fåglarna är tysta och på tv säger de att vinterkräksjukan är på väg tillbaka... det hade inte varit helt fel med lite vår snart... nu är det ju ändå April!

Åt fantastisk god mat igår: Strips, ryggbiff, bearnaissås och stekta champinjoner...och fruktcoctail och glass till efterätt! Det gled ner! :)

Efter en väldigt slapp helg känner jag mig riktigt utvilad och laddad inför den nya veckan...kommer antagligen inte känna så i morgon bitti, men kan kanske konservera denna känslan så den finns kvar i morgon!

Nästa helg kommer familjen upp och nu börjar planerna smidas...vi ska på idrottsmuseet i alla fall, och gå ut och äta, sen får vi se vad som händer!

Det håller på att flytta in någon i lägenheten mittemot mig nu...den har stått tom ett tag och det har varit ganska lugnt och skönt, men nu blir det nya grannar! Verkar vara många människor som hjälper till att flytta möbler, men vi får väl se hur många som ska bo där!

Dagens dåliga nyhet: Vintern
Dagens goda nyhet: Våren kommer närmare för varje dag som går

Over and Out!

Inga kommentarer: