lördag, oktober 28, 2006

London

London har varit väldigt bra och väldigt innehållsrikt! Men det blir bara dyrare och dyrare i den där staden...
Har gjort alla vanliga turistgrejor :Big Ben, vaxkabinett, Tower Bridge, shopping, delat rum med en galen portugis, köpt träningsredskap, skrivit vykort, väntat 5 timmar på en flygplats, åkt med en chauförr som hade världens kortaste slips, fått nackspärr, bott i värsta lyxkvarteret, åkt massa tunnelbana, solat i en park och ätit på Kentucky Fried Chicken...med mera...

Hemkomsten var mindre trevlig....Toan var trasig (fixad nu) frysen hade ballat ur och producerat en egen glaciär i köket (fixat nu) högskolan har ballat ur och fördubblat sidantalet på uppgiften som ska redovisas på måndag (inte fixat nu og frågan är om det hinner fixas)

Så är läget! Ikväll blir det nog väldigt lugnt, känner att man behöver slappa lite efter några dagar i en stad där alla är allt för stressade!

Dagens London-bild:

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gött! En alldeles utomordentligt bra sammanfattning av londonresan...vi gjorde allt vi skulle och lite till. D.v.s han med en del sköna och oförglömmliga citat och en och annan dissning..det lönar sig tydligen inte att vara trevlig! Men som sagt oförglömligt och trevligt/kul...Thank dude.. "Go to the Minestry of Sound.." Ja ja jag vet de blev en del internt, men så får de bli..!

Evesie sa...

Niiice! verkar som en perfekt och komprimerad liten tripp. Bra jobbat!