söndag, februari 27, 2005

Styrketräning igen!

Ännu en söndag har ägnats åt bland annat styrketräning, kommer att bli farlig på stränderna i sommar! Om det nu blir någon sommar i år!
Nu måste jag också börja löpträna snart, planerar att springa broloppet på öresundsbron i juni och behöver nog lite träning för att ta mig runt de 21 kilometerna! Bra att ha ett mål att sikta mot i alla fall!

Gårdagens delfinal i melodifestivalen var den bästa hittils, bra programmledare, bra artister och bra låtar! Jimmy gick som väntat vidare, men det var lite dansbandsvarning på hans låt. Tyvärr gick inte kvällens coolaste låt vidare, hårdrocksdängan med gamla Europe-gitarristen! Hade varit tufft att skicka den till Kiev!

Var på en väldigt bra innebandymatch igår, Falun mot Hammarby! Den nya läktaren i Falu Kuriren Arena var nu på plats och det börjar verkligen bli bra inne i bygget. Matchen höll bra klass med bra tempo, nästan för bra tempo för några av tjejerna. Fast Sara Kristoffersson avgjorde i Sudden Death på en lysande indviduell prestation, mer sånt tack!

Hoppas jag inte får lika mycket träningsvärk som förra veckan, men än så länge känns det bra så det kanske blir en lite lättare Måndag än förra gången.

Dagens svenska ord:
Semester = Dagar då man inte jobbar, tex X antal veckor på sommaren. Det norska ordet semester heter Termin på svenska! Två ord samma dag! Det ni!

Dagens tips från coachen:
Flirta i en matbutik klockan 08 på morgonen! Kan inte gå fel!

Ha det gott!

Inga kommentarer: