tisdag, november 01, 2005

Mitt i lovet

Nu är man ledig! Skönt! Man blir grymt lat när man inte har så mycket program, ligger i soffan, sitter framför datorn, läser lite böcker...som det ska vara. Vädret ska vi inte tala om, det var ett tag sedan det var sol om man säger så!

På torsdag ska jag till ett laboratorium för att ta allergitester, läkarna tror jag ar någon slags allergi och det är därför mitt öga krånglar. Kan bli spännande, gillar ordet, laboratorium.

Ikväll blir det Champions League (i morgon också för den delen) kul att kunna se lite fotboll. Ska tvätta i morgon också, kan bli en tur upp till skolan en dag i veckan också, måste skriva ut lute papper.

I morgon är det en månad kvar till litteraturtenta. Panik? knappast... orkar inte bry mig för tillfället..antagligen inte sen heller, det går som det går

Dagens topp 3:
De bästa årstiderna

1) Sommaren - "sol"klar etta!
2) Vår - Love is in the air...säger de
3) Vinter - ok snö kan vara trevligt...i små doser

inte ens nära listan: Höst - regn, blåst, kallt, blöta kläder, dimma, hala löv överallt...vad kan man säga

Ha det gött!

5 kommentarer:

Marthe-Pjokk sa...

Helt enig i lista! :)

Anonym sa...

Høsten har sin sjarm da... Når det regner ute, er det koselig å sitte inne og drikke te.. klappe katten (alltid koselig det da), se filmer, være inne uten å ha dårlig samvittighet for det..
-Ingunn

Marthe-Pjokk sa...

Ja, men noen ganger må man ut...og da er det ukoselig... *kverulere* :p

Anonym sa...

Jeg synes det kan ha sin sjarm å være ute i sånt vær også jeg.. Bare man er kledd for det! "Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" var det et klokt menneske som sa en gang. Og mange mødre har gjentatt det etter det.
-Ingunn

Martin sa...

Egentligen är det: Det finns inget vackert väder, bara vackra kläder...