onsdag, maj 18, 2005

En dag med kontraster!

Idag lever jag ett dubbelliv!
Först som den mysige hemmamannen som bakar muffins (andra dagen i rad)
Sen som den evige ungkarlen, med fotboll på tv, chips, cider och brynja!

Underbar dag! :)

Har haft Hiff-möte! Det blev ingen fika, många sura miner över det! :)
Cyklade hem i ösregn, var länge jag frös så mycket, det gick riktigt fort! Tur att man ahde trevligt sällskap i alla fall!

Sverige tippas i botten på lördag, vi får väl se! Men det låter ju inte så lovande! Men Stenis är ju en riktig showman så han tar säkert hem lite röster på charm och rutin! Får vi hoppas!

Nu laddas det för kubbturneringen på fredag, enhetlig klädsel är nu bestämd! Hoppas det inte regnar eller snöar bara! Ska grillas bröd med korv (genial formulering, tacj tv-reklam) kan bli en trevlig kväll!

Ska på musikfestival på lördag, Seaside musikfestival i Falun, bakom Hemköp! stämningen! Kan säkert jämföras med den fantastiska Garagerock i Klevshult som man åkte på en gång i tiden bara för att se Attention! En av medresenärerna grät hela vägen hem för att sångaren hade förlovat sig om jag inte minns fel! Det måste ha kommit som en chock för den stackars tjejen! :)
Det var samma kväll som prinsessan Diana dog förresten, för de som är intresserade!

Måste väl nästan skryta lite också! Improviserade ihop Muffinssmeten utan recept idag! med apelsinjuice och annat spännade i! Bli inte förskräckta, det blev riktigt gott!

Dagens svenska ord:
chips = potetgull

Dagens sång:
Rain - Josef

Dagens tips från coachen:
Tyck att Kubssälarna och Kubba Bubba är bra namn på lag i en kubbturnering!

Ha det gött!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kubba Bubba var genial, den andre skjønte jeg ikke:) Ville bare si at Sverige nok må se seg slått av Norge i "Melodifestivalen" som dere liker å kalle det.. Jeg har riktignok ikke hørt Sveriges bidrag, men jeg har trua på norsk seier i år. Det hører med til tradisjonen skjønner du, vi vant i 1985, 1995 og må vinne i 2005. Alle gode ting er tre...:)
-Ingunn