fredag, maj 20, 2005

Kubbturnering!

När jag åkte iväg till Åsbobacken ikväll för att spela kubb var jag inte det minsta motiverad! Det regnade, jag var förkyld och trött. Men va kul det var!

Vårat supertoppade lag Kubbsälarna (med historiens snyggaste målgest som visades varje gång vi träffade något) dominerade stort i början av turneringen för att till slut snubbla på mållinjen i semifinalen. Det andra Hiff-laget, Black Kubba Bubba åkte ut i den andra semin, då det inte var någon match om tredje pris så kan man lugnt säga att Hiff kom på 3:e plats. Trevlig stämning, ganska trevligt väder (det regnade lite emellanåt), trevligt bröd med korv och trevliga lagkamrater gjorde det till en riktigt bra kväll. Frös lite i slutet så när jag kom hem tog jag ett varmt och långt bad, riktigt gött!

Både Norge och Schweiz gick vidare till finalen igår! Bra. Hörde rykten om att Stenmarck hade varit bra på repet idag och att folk hade jublat... kanske har tigern äntligen vaknat.

Ikväll blir det filmen Flickan med pärlöronhänge som har legat här allt för länge utan att tittas på. Det kan nog hända att det slinker ner lite chips också. Men bara kanske! :)

Dagens svenska ord:
korv = pölse

Dagens sång:
Always On My Mind - Pet Shop Boys... ta en tårdrypande ballad, gör en cover i upptempo, det kan egentligen bara bli skit! Behövs nog genier för att lyckas och Pet Shop Boys verkar vara av den kalibern. Världens bästa cover? Kanske! Textens sentimentala budskap går fortfarande fram som det var kungen själv som sjöng, men samtidigt vill man bara dansa loss! Kanon helt enkelt! Insåg hur bra denan låt var idag på morgonen, har aldrig riktigt reflekterat över det innan. Vilka upplevelser man kan ha en fredags-morgon.

Dagens tips från coachen:
Klappa som en säl! :)

Ha det gött!

Inga kommentarer: